contact & route

(0488) 48 13 10

Programma

Rechtstreeks vanuit groep acht kom je onwennig Helicon binnen. En één ding is zeker: een paar jaar later verlaat je onze school als ervaren scholier.  Maar wat doe je in de tussentijd? Welke vakken volg je? Welke richting kies je? Hoe word je daarbij begeleid? Wat houdt het examen in? Die informatie kun je allemaal op de website terugvinden!

 

Helicon VMBO Kesteren is een school met alleen VMBO onderwijs. Je kunt bij ons leren op je eigen niveau: Basis, Kader, Gemengd of Theoretisch (MAVO) en daarna doorstromen naar een MBO opleiding naar keuze of de HAVO.

 

Veel vakken bij Helicon Kesteren krijg je in zogenaamde ‘leergebieden’. Dat is een groepje vakken bij elkaar. Die vakken werken nauw samen. Zo is duidelijk hoeveel die vakken met elkaar te maken hebben.

 

Doe mee met de Doedag!

Op donderdag 25 januari organiseren wij weer een Doedag voor leerlingen uit groep 7 en 8. Tijdens de Doedag kun je een ochtend of middag meedoen met echte lessen! De Doedag staat open voor leerlingen uit groep 7 en 8. Op dit moment is er alleen nog ruimte in het middagprogramma!

Inschrijven

Inschrijf Doedag scholen

Inschrijven Doedag individueel

 

Kom kijken tijdens de Open dagen

Open dagen 2018:

Vrijdag 26 januari 18.00-21.00 uur

Zaterdag 27 januari 10.00-13.00 uur

 

Open dagen of Doedag gemist? Neem contact met ons op voor een afspraak voor een rondleiding en/of een persoonlijk gesprek.

Inschrijven klas 1

Als u nog geen inschrijfformulier heeft, kunt u dit telefonisch of per mail aanvragen.

 

Inschrijven voor schooljaar 2018-2019 kan tot 9 maart 2018. Zoekt u na deze datum nog een plaats voor uw zoon/dochter of leerling? Neem dan even contact op met met Helicon.

Inschrijven klas 2,3 of 4

Als u uw zoon of dochter wilt laten instromen in klas 2,3 of 4 verzoeken wij u een afspraak te maken met de teamleider en de zorgcoordinator voor een persoonlijk gesprek.